در اینجا ما ماژول 433 مگا هرتز انتخاب نموده ایم.برای 315 مگاهرتز یکسان می باشد و فقط باید به این نکته توجه کنید که ریموت و گیرنده باید هم فرکانس باشند.

معرفی پایه ها و سخت افزارماژول

قسمت بالا سمت چپ محل نصب آنتن می باشد که بصورت پیش فرض آنتن بر روی این قسمت لحیم شده است

کلید لرنینگ و انتخاب برنامه

توسط این کلید عملیات لرن و حذف ریموت و انتخاب برنامه انجام می گردد.

نحوه تطبیق فرستنده و گیرنده (لرن کردن ریموت به گیرنده)

مرحله 1: حذف داده های موجود: دکمه لرن (روی گیرنده) را 8 بار فشار دهید. LED روی گیرنده 8 بار چشمک می زند. و بدین معنا می باشد که کلیه ریموت های روی گیرنه حذف شدند.

مرحله 2 : لرن ریموت یا فرستنده: دکمه لرن (روی گیرنده) را یک بار، دو بار یا سه بار فشار دهید. (یک حالت را انتخاب کنید) تعداد دفعات فشار دادن ریموت نحوه چگونگی لرن شدن ریموت برروی گیرنده به سه شکل زیر تعریف می گردد:

  1. یک بار فشار دهید: حالت اینچ (حالت لحظه ای)
  2. دوبار فشار دهید: حالت قفل خودکار (حالت تغییر حالت 4 کانال)
  3. سه بار فشار دهید: حالت قفل شده (کانال انتخابی فعال است و اگر کانال دیگری فعال شود پاک می شود)
  4. بعد از انتخاب تعداد دفعات فشار داد دکمه لرن برروی گیرنده LED روشن می شود: حالت یادگیری فعال است.
  5. هر دکمه ای ازمدار فرستنده یا ریموت را فشار دهید
  6. نشانگر LED سه بار چشمک می زند: لرن شدن با موفقیت انجام شد.

مرحله 3 . تست: پس از عملیات فوق، برد گیرنده را می توان با کنترل از راه دور کنترل کرد. فرستنده‌های (ریموت های) بیشتری با شناسه‌های مختلف را می‌توان لرن کرد و به‌علاوه ذخیره کرد، از مرحله 2 شروع می‌شود. ترکیبی از حالت‌های مختلف امکان‌پذیر است.

ترکیبی از حالت‌های مختلف امکان‌پذیر است بدین معنی می باشد که شما یک ریموت را با برنامه لچ و ریموت دیگر را با برنامه لحظه می توانید به این گیرنده لچ نمایید.

شماتیک گیرنده

در شماتیک بالا ملاحظه می فرماید برای اتصال رله ها به این ماژول از ULN2003 جهت تامین جریان مصرفی رله ها استفاده شده است.

شماتیگ فرستنده (فرستنده می تواند ریموت لرنینگ نیز باشد)

انتخاب آنتن

در زمان خرید بر روی این ماژولها در اکثر مواقع آنتن وجود دارد.برای اطلاع از انتخاب و محاصبه آنتن به پیوند زیر مراجعه فرماید.

برای دریافت اطلاعات آنتن این ماژول کلیک نمایید

“VT” روی گیرنده برای چه استفاده می شود؟

پین VT دو عملکرد دارد:

  1. با استفاده از VT برای کنترل LED به عنوان یک نشانگر، زمانی که هر پین D0-D3 خروجی سیگنال، VT یک خروجی سیگنال در همان زمان دارد.یعنی زمانی که دیتایی را گیرنده در حال دریافت آن هست این LED روشن می ماند.
  2. استفاده از VT و + V می تواند عملکرد دکمه را در گیرنده جایگزین کند.یعنی بعنوان دکمه لرن در گیرنده می توان آن را استفاده نمود

(توجه: ترمینال VT زمانی فعال است که سیگنال دریافت شود، یعنی اگر هر یک از 4 کانال “روشن” باشد، خط VT “روشن” می شود.)

کلمات کلیدی:گیرنده ریموت کد لرن 4 کاناله ask 433mhz سوپرهترودین مدل rx480 (2 of 11)-گیرنده ریموت کد لرن 4 کاناله ask 433mhz سوپرهترودین مدل rx480-گیرنده ریموت ۴۳۳ (3 of 11)گیرنده ریموت ۴۳۳-ریموت فرستنده 433 (4 of 11)ریموت فرستنده 433-Ask dx rf 433 (5 of 11)Ask dx rf 433-پروژه ریموت کنترل کد لرنینگ (6 of 11)پروژه ریموت کنترل کد لرنینگ-ماژول گیرنده کد لرن 433 حافظه دار (7 of 11)ماژول گیرنده کد لرن 433 حافظه دار-ماژول گیرنده 433 کد لرن (8 of 11)ماژول گیرنده 433 کد لرن-ماژول rf چیست (9 of 11)ماژول rf چیست-ماژول rx 480 (10 of 11)ماژول rx 480-rx480-rx480

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *